Kraakman personeelsfeest

Op een mooie locatie in Veldhoven, in het gezellige NH Hotel Koningshof, vond het personeelsfeest van Kraakman plaats. Maar liefst 360 collega’s en hun partners kwamen samen om met elkaar te borrelen en te feesten.

Het feest begon al vroeg. Iedereen checkte in bij het hotel en kreeg meteen een kamer toegewezen waar een goodiebag hen op stond te wachten. Dat beloofde al veel goeds! Na het inchecken verzamelden we allemaal in de welkomsthal, waar de avond echt van start ging. De directie opende de avond met een inspirerende speech, waarin we terugkeken op de afgelopen twee jaar. Na dit officiële gedeelte, was het tijd voor fun. Er waren verschillende eetkraampjes die allerlei lekkere hapjes verzorgden.

Later op de avond werd de sfeer nog feestelijker. In de grote zaal speelde een band, de Coronas, liedjes die onze Kraakman collega’s via een app konden aanvragen. Dit zorgde voor een hoop gezelligheid. In een andere zaal stond onze oud-collega van de marketingafdeling, Mark, als DJ. Hij zorgde voor swingende muziek waarop iedereen lekker kon dansen.

Al met al, was het personeelsfeest een groot succes. Het was een avond vol plezier, muziek en gezelligheid. Een avond om niet snel te vergeten!

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?