Monteurs opgelet: kom direct te weten wat je bij Kraakman kan verdienen.

Zoek je een baan waarbij je niet in het duister hoeft te tasten? Kom in contact met onze recruiter Jon. Bij Kraakman doen we het namelijk net even wat anders. Bij ons geen ellenlange procedures en onzekerheid meer, maar direct een op maat gemaakt aanbod. Geen tijdverspilling of onaangename verrassingen – meteen duidelijkheid vanaf het allereerste begin. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Lees verder en ontdek hoe jij een gesprek met Jon kan inplannen.

Het sollicitatieproces kan soms overweldigend zijn. Potentiële kandidaten moeten meerdere rondes van interviews doorlopen, assessments afleggen en geduldig wachten op een beslissing. Maar bij Kraakman doen we het net even wat anders. Vanaf het allereerste contact staat de kandidaat centraal en krijg je direct een aanbod op maat.

Het begint allemaal met het achterlaten van gegevens op onze vacaturepagina. Vervolgens neemt onze recruiter Jon persoonlijk contact op met je op. In dit telefoongesprek worden niet alleen jouw vaardigheden en ervaring besproken, maar ook je achtergrond en persoonlijke voorkeuren. Op basis van deze informatie wordt er direct een op maat gemaakt aanbod gedaan.

Deze unieke aanpak biedt tal van voordelen voor jou en ons. Allereerst zorgt het voor een efficiëntere selectieprocedure. Doordat wij al in een vroeg stadium telefonisch de nodige informatie verkrijgen, kunnen we al snel bepalen of kandidaten wel of niet passen bij de functie. Dit bespaart kostbare tijd en moeite voor beide partijen.

Daarnaast hopen we dat het persoonlijke aanbod op maat jou een gevoel van waardering geeft en ervaart dat we ook jouw tijd serieus nemen. In plaats van te wachten op een beslissing na een reeks van interviews, krijg je direct een concreet aanbod dat is afgestemd op jouw individuele behoeften en vaardigheden. We hopen uiteraard dat dit de kans op een succesvolle match vergroot.

Zodra je het aanbod hebt ontvangen en je enthousiast bent, plannen we een persoonlijk gesprek in. Zo kunnen we elkaar nog beter te leren kennen, vragen stellen en eventuele zorgen bespreken. Het gesprek wordt niet langer gedomineerd door de vraag of de arbeidsvoorwaarden passend zijn, maar richt zich op de persoonlijke klik en de wederzijdse verwachtingen.

Artikelen

Ontmoet onze recruiter: Jon

Als voorloper in de landbouwtechniek heeft Kraakman altijd een heldere visie gehad: het worden van een vooruitstrevende werkgever in de branche. Ze begrijpen

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?