Een werkgever die draait op volle toeren!

 

Bij Kraakman draait alles om de liefde voor het vak. De passie voor techniek is wat ons drijft en we kunnen er simpelweg geen genoeg van krijgen. Als werkgever zijn we trots dat we met indrukwekkende machines te werken van topmerken zoals John Deere en STIHL. Deze trots is voelbaar in ons bedrijf. We staan voor elkaar klaar en doen er alles aan om onze klanten én elkaar verder te helpen. Wij streven er elke dag naar onze klanten te ontzorgen en verwachtingen te overtreffen. Geen ingewikkeld gedoe, maar nuchter en open. Samen investeren we elke dag in de groei en ontwikkeling van onze medewerkers en ons bedrijf.

We leggen de lat graag hoog

Bij Kraakman draaien we op volle toeren. We blijven voorop lopen in onze kwalitatieve dienstverlening door te investeren in moderne techniek en nieuwste ontwikkelingen. We zetten altijd een stap extra. Dat doen we met een machtig scala aan machines en sterke klantgerichtheid.  We werken veilig en met goede spullen, en onderhouden intensief contact met onze klanten. We schenken lekkere koffie en communiceren op een nuchtere manier met elkaar. Er zijn geen vergaderzalen of directiekamers. Wat wel? Veel vrijheid en zelfstandigheid. Gelijkwaardigheid binnen ons team. Uitgebreide scholingsprogramma’s om jezelf continu bij te scholen. Volop ervaring en kennis op de werkvloer. Elke dag is bij ons anders. Of je nu ondersteunend op kantoor werkt of op de werkvloer staat. Elke klant, elke machine en elk vraagstuk heeft zo z’n eigen uitdagingen. Dat maakt het bij ons juist zo leuk.

Werken bij Kraakman betekent werken met een gezellig en hecht team dat altijd voor elkaar klaarstaat. Zo maken we ruimte voor leuke dingen en vieren we graag het leven. We geven regelmatig een groot personeelsfeest, organiseren lokale uitjes en houden ons energieniveau op peil met lekkere barbecues in de zomer.
 

Werken voor een vooruitstrevend bedrijf

Bij Kraakman is ons doel helder: we willen de onbetwiste koploper te zijn en te blijven in de mechanisatiebranche. Met onze gedrevenheid, expertise en innovatieve aanpak zetten we de standaard voor kwaliteit en service. Omdat we graag ons boerenverstand goed gebruiken, is een goed aanbod voor onze medewerkers de normaalste zaak van de wereld. 

Wat betekent dat precies voor jou?

➔ Een goed salaris inclusief 27 vakantiedagen, deelname aan het pensioenfonds PME en korting op een aantal zorgverzekeringen? Geregeld!
➔ Een keer eerder weg voor een voetbalwedstrijd of speciaal event? Dat kan.
➔ Een dag eerder met vakantie omdat dit beter uitkomt? Geen probleem.
➔ Gebruikmaken van onze spullen om de uitlaat van je eigen auto te vervangen? Natuurlijk.
➔ Hobbymatig sleutelen in onze werkplaats? Ga je gang. 
➔ Gesponsord worden als deelnemer aan ons trekker-trekker team? Doen we.

Bij Kraakman krijg je de kans om een graantje mee te pikken. We bieden een dynamische werkomgeving waarin jij jezelf kunt ontwikkelen en plezier kunt hebben terwijl je bijdraagt aan ons gezamenlijke succes.

Artikelen

Ontmoet onze recruiter: Jon

Als voorloper in de landbouwtechniek heeft Kraakman altijd een heldere visie gehad: het worden van een vooruitstrevende werkgever in de branche. Ze begrijpen

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?