Werken en leren

Wil jij jouw passie voor (landbouw)techniek naar een hoger niveau tillen? Bij Kraakman hebben we de tractor al warmgedraaid voor een unieke combinatie van werken en leren. Wij begrijpen namelijk dat jouw persoonlijke groei en professionele ontwikkeling hand in hand gaan. Als absolute voorloper in de landbouwtechniek beschikken wij over een schat aan ervaring en kennis, en we staan te popelen om dit alles met jou te delen.

Aan het stuur van je eigen ontwikkeling

Met onze expertise en jouw inzet creëren we samen een solide basis voor een succesvolle toekomst in de landbouwtechniek. Om aan te sluiten op jouw behoefte bieden wij op dit moment een Kraakman Academy en een Kraakman Bootcamp aan. 

Waar de Kraakman Academy meer gericht is op BBL leerlingen die aan het begin van hun loopbaan staan, is de Kraakman Bootcamp gericht op zij-instromers. Voor beide doelgroepen bieden wij de optie om werken en leren te combineren.

BBL opleiding

Kraakman academy

Met de Kraakman Academy bieden wij jou de mogelijkheid om de BBL opleidingen Technicus mobiele werktuigen (niveau 3) en Diagnose technicus mobiele werktuigen (niveau 4) te volgen. Wanneer je kiest voor dit traject kom je in dienst bij Kraakman en betalen wij jouw opleiding! Daarnaast ga je ook nog een lekker salaris verdienen van €671,52 – €2.229,19. Een echte win-winsituatie!

Zij-instroom

Kraakman bootcamp

Heb je ervaring in de automotive branche of ben je vrachtwagenmonteur en wil jij de overstap maken naar landbouwmechanisatie? Dan is onze Kraakman Bootcamp helemaal jouw ding!

In dit traject volg je gedurende een half jaar 20 dagen een training en ben je binnen no time up en running voor de uiteenlopende klussen in onze werkplaats.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?