BBL

Kraakman academy

Met de Kraakman Academy bieden wij jou samen met onze praktijkopleider Aeres Tech de mogelijkheid om de BBL opleidingen Technicus mobiele werktuigen (niveau 3) en Diagnose technicus mobiele werktuigen (niveau 4) te volgen. Terwijl je de meeste tijd lekker aan het sleutelen bent in de werkplaats of bij klanten op locatie, haal je tegelijkertijd gewoon je mbo-diploma. 

Vast salaris

Bij ons combineer je leren meteen met het verdienen van een mooi salaris tussen de €671,52 - €2.229,19. Ga daarna direct aan de slag als junior monteur met een contract voor onbepaalde tijd!

John Deere

Leer tijdens de opleiding alles over John Deere en andere werktuigbouwkundige machines.

Diploma op zak

90% van de tijd aan het werk zijn en toch een erkend mbo-diploma behalen? Het kan bij Kraakman!

Word een specialist

Zeer ervaren John Deere trainers begeleiden en trainen jou, hierdoor ontwikkel jij je tot een echte vakspecialist!

Meld je aan!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Werken en leren

Werken en leren bij Kraakman klinkt als muziek in je oren wanneer je net als ons een echte John Deere fan bent. Sinds september 2021 zijn velen BBL leerlingen je voor gegaan in het volgen van de Kraakman Academy.

Tijdens deze praktijkgerichte opleiding ga je direct aan de slag als junior monteur. Ongeveer 90% van de tijd ben je aan het werk en slechts 10% van je studiejaar ga je naar school. In één schooljaar volg je in totaal 8 volle weken les.  De rest van de tijd ben je voornamelijk bezig met sleutelen in de werkplaats of bij klanten op locatie. Op deze manier behaal je jouw mbo-diploma op een manier die bij jou past!

Binnen deze opleiding staat werken met het wereldmerk John Deere centraal, maar komen ook andere werktuigbouwkundige machines aan bod. We besteden aandacht aan de Kraakman werkprocessen, zodat de opleiding perfect aansluit op de praktijk.

BIJ KRAAKMAN WAARDEREN WE DOENERS

Als junior monteur ga je je ontwikkelen in diverse technieken, waaronder elektrotechniek, hydrauliek, mechanica en GPS. Dit traject biedt veel uitdaging en afwisseling. Op de ene dag werk je aan kleine klussen, zoals het repareren van een versnellingsbak of het sleutelen aan een motor. Op een andere dag richt je je juist op het onderhoud of de reparatie van machines, bijvoorbeeld een tractor met GPS.

Afhankelijk van je gekozen niveau leer je tijdens de opleiding reparaties en storingen op te lossen aan de nieuwste machines en werktuigen. Je leert sleutelen onder de motorkap, maar ook hoe je elektronische- en software problemen oplost. Daarnaast leer je machines keuren, veilig te werken en nemen we je mee in misschien wel één van de belangrijkste onderdelen van Kraakman: onze klanten.

Naast de basisvaardigheden die je nodig hebt voor onze goed uitgeruste werkplaatsen, specialiseer je je ook in de nieuwste ontwikkelingen en producten van John Deere. Ervaren trainers van John Deere begeleiden en trainen je, zodat je uitgroeit tot een echte vakexpert!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Verhalen van onze BBL'ERS

Pim

Laatste jaar van niveau 3, werkt op de vestiging Lieshout

"De leraren weten écht waar ze over praten'

Martijn

Laatste jaar van niveau 4, werkt op de vestiging Middenmeer

“Ik kom zelf van een akkerbouwbedrijf, dat is het mooiste wat er is”

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?