PIM

“De leraren weten écht waar ze over praten”

Het verhaal van Pim

Als je serieus overweegt om een topopleiding te volgen in landbouwmechanisatie, dan is er één plek waar je moet zijn: de Kraakman Academy. Wat maakt het zo anders? Wel, hier ga je niet elke vrijdag naar school om vervolgens alweer te vergeten wat je hebt geleerd.

Bij de Kraakman Academy pakken ze het anders aan. Tijdens de weken dat je naar school gaat, dat zijn er 8 per jaar, ga je specifiek in op één onderwerp. Je combineert de theorie met de praktijk en haalt bijvoorbeeld een versnellingsbak uit elkaar met elk boutje en schroefje. 

Niet alleen tijdens deze schoolweek kan je al je vragen stellen, maar ook tijdens je werk is er begeleiding aanwezig. De leraren en mannen op werkplaats weten écht waarover ze het hebben en helpen je dan ook graag. 

Het leuke aan het werken & leren traject is dat je zelf een specialisatie mag en kan kiezen. Op die manier leer je de basis, maar kan je ook kiezen om je kennis uit te bereiden in je werkzaamheden.. Voor mij was dat vorig jaar persen en de hakselaar en komend jaar gaat dat de landbouwwerktuigen zijn die aan de tractoren hangen. Kraakman biedt je dus echt kansen.Word jij de collega van PIM?

Ben jij een communicatieve en nauwkeurige administratieve professional met een passie voor klantgerichte service? Heb je ervaring in het schakelen tussen verschillende partijen en het beheren van garantie- en onderhoudsvraagstukken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij een ervaren monteur of werkplaatschef die technische vraagstukken moeiteloos omzet naar praktische oplossingen? Bij Kraakman B.V., het grootste mechanisatiebedrijf van Nederland, zoeken we een gedreven persoon die het klappen van de zweep kent op de werkvloer. Dat ben jij.

Sleutelen aan topmerken zoals John Deere en Stihl? Zet je passie voor tuin en park in en word monteur bij Kraakman. Lees hier meer.
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?