Hillegom

Bij Kraakman vind je altijd een vestiging in jouw buurt. Ontdek de unieke eigenschappen van elke locatie hieronder. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We staan klaar om je te verwelkomen bij Kraakman Hillegom!

Werken in Hillegom

De tuinbouw is groot in de regio van Hillegom. Veel van onze klanten zijn dan ook werkzaam in deze sector of in de akkerbouw. Het unieke aan onze vestiging is dat we zowel een groot assortiment in landbouwvoertuigen als in Tuin en Park machines hebben. Met een focus op John Deere en een groeiende markt voor AVR, Lemken, Volvo en Kramer, zet ons team in Hillegom zich met veel passie in voor haar klanten. Één team, één taak! Dit is wie wij zijn, en voor staan. Zeker op de vrijdagmiddagborrel en onze teamuitjes zetten wij in op hoog niveau in teamsfeer. Onze showroom en werkplaats is voorzien van een moderne en praktische inrichting en de nieuwste innovatieve apparatuur.

Werken bij Kraakman Etten-leur

Neem een kijkje op onze werkplaats

Ben jij benieuwd hoe onze werkplaats in Hillegom eruit ziet? Doe de virtuele tour en loop rond door ons pand. Proef de sfeer, verken de ruimtes en bekijk onze hoogwaardige machines.

Om de virtuele tour te starten, klik je op de knop hieronder. Zodra de tour is geladen, bevind je je midden in onze werkplaats. Beweeg je muis over het scherm om rond te kijken en zoek naar de blauwe punten die verspreid zijn door de ruimte. Klik op deze puntjes om te navigeren en meer te ontdekken over onze werkplek!

Jouw toekomstige gereedschap

Als werknemer bij Kraakman werk je niet alleen op een mooie werkplaats, maar werk je ook met de beste technische benodigdheden. Nieuwsgierig? Lees hier alvast meer over jouw toekomstige gereedschap!

Jouw toekomstige collega's

Guido

Verkoper regio Noord-Holland

“De allervetste John Deere? Dat is de 6R150, veel PK’s in een klein jasje!”

Martijn

Monteur landbouwmechanisatie in ‘t Zand

“Niets is zo mooi als sleutelen aan een John Deere.”

Vacatures Hillegom

Vind jij ook dat de agrarische sector veel te bieden heeft en sleutel je graag aan machines van merken als John Deere? Solliciteer nu!
Sleutelen aan topmerken zoals John Deere en Stihl? Zet je passie voor tuin en park in en word monteur bij Kraakman. Lees hier meer.

Contact

Arnoudstraat 10
2182 DZ Hillegom
T: 0252-211 288
info@kraakman.com

t zand werken bij Kraakman Techniek
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?