Etten-Leur

Bij Kraakman vind je altijd een vestiging in jouw buurt. Ontdek de unieke eigenschappen van elke locatie hieronder. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We staan klaar om je te verwelkomen bij Kraakman Etten-Leur!

Werken in Etten-Leur

Op onze vestiging in Etten-Leur zetten we ons met 15 gemotiveerde collega’s dagelijks in voor onze klanten. Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit akkerbouwers, veehouders en loonbedrijven, waarbij onze werkplaats is gespecialiseerd in mestverwerking van Veenhuis, John Deere hakselaars en AVR producten. Daarnaast verkopen we in onze winkel Husqvarna producten, waaraan we ook het onderhoud verrichten.
Ons team is een mooie mix van leeftijden waarin ieder zijn eigen specialisatie heeft in de bovengenoemde producten én trekkers. We hebben een gezellige sfeer en zijn als vestiging vaak de gangmakers op personeelsfeesten van Kraakman. We sluiten de week graag met elkaar af met een pilsje en wat goede snacks!

Werken bij Kraakman Etten-Leur

Neem een kijkje op onze werkplaats

Ben jij benieuwd hoe onze werkplaats in Etten-Leur eruit ziet? Doe de virtuele tour en loop rond door ons pand. Proef de sfeer, verken de ruimtes en bekijk onze hoogwaardige machines.

Om de virtuele tour te starten, klik je op de knop hieronder. Zodra de tour is geladen, bevind je je midden in onze werkplaats. Beweeg je muis over het scherm om rond te kijken en zoek naar de blauwe punten die verspreid zijn door de ruimte. Klik op deze puntjes om te navigeren en meer te ontdekken over onze werkplek!

Jouw toekomstige gereedschap

Als werknemer bij Kraakman werk je niet alleen op een mooie werkplaats, maar werk je ook met de beste technische benodigdheden. Nieuwsgierig? Lees hier alvast meer over jouw toekomstige gereedschap!

Jouw toekomstige collega's

Kevin

Monteur landbouwmechanisatie in Reusel

“Mijn dag begint altijd met een bak koffie!”

Lars

Verkoper regio Brabant

“De afwisseling in mijn werk maakt dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga!”

Vacatures Etten-Leur

Vind jij ook dat de agrarische sector veel te bieden heeft en sleutel je graag aan machines van merken als John Deere? Solliciteer nu!

Contact

Tussendonk 17
4878 AM Etten-Leur
T: 076-763 04 10
info@kraakman.com

t zand werken bij Kraakman Techniek
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?