Zuidoost beemster

Bij Kraakman vind je altijd een vestiging in jouw buurt. Ontdek de unieke eigenschappen van elke locatie hieronder. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We staan klaar om je te verwelkomen bij Kraakman Zuidoostbeemster!

Werken in Zuidoostbeemster

Op deze vestiging, nabij Purmerend, werken we met een team van ongeveer 10 collega’s. Wij zijn trots op onze gezellige, ongedwongen sfeer! We organiseren regelmatig een uitje met het team en sluiten de week graag met een borrel af. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je jezelf bij ons kan ontwikkelen, daar investeren we dan ook graag in. Onze klanten zijn vooral actief in de veeteelt. Daarnaast ook in de tuinbouw en akkerbouw. We zien in Zuidoostbeemster een steeds groter wordende markt voor tuin en park, wat voor ons veel kansen biedt. Naast John Deere werken we ook veel met landbouwvoertuigen van de merken Kramer, Beco Transport en Lemken. 

Vacatures Zuidoostbeemster

Ooit stilgestaan bij het aantal onderdelen dat nodig is voor een landbouw-, tuin- of golfmachine? Als leverancier van het grootste aanbod van Nederland hebben we iemand nodig die kan ondersteunen en wil leren. Dat ben jij.
Ooit stilgestaan bij het aantal onderdelen dat nodig is voor een landbouw-, tuin- of golfmachine? Als leverancier van het grootste aanbod van Nederland hebben we iemand nodig die weet hoe er in een magazijn wordt gewerkt. Dat ben jij.
Sleutelen aan topmerken zoals John Deere en Stihl? Zet je passie voor tuin en park in en word monteur bij Kraakman. Lees hier meer.

Contact

Vredenburghweg 3
1461 GT Zuidoostbeemster
T: 085-489 02 60
info@kraakman.com

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?