wolphaartsdijk

Bij Kraakman vind je altijd een vestiging in jouw buurt. Ontdek de unieke eigenschappen van elke locatie hieronder. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We staan klaar om je te verwelkomen bij Kraakman Wolphaartsdijk!

Werken in Wolphaartsdijk

De focus van onze vestiging in Wolphaartsdijk ligt voornamelijk op akkerbouw en fruitteelt. Denk hierbij aan machines voor het grootschalig verbouwen van aardappels, uien, bieten en graan. Onze monteurs zijn dan ook gespecialiseerd in trekkers, combines, veldspuiten en oogstmachines van AVR. Hierin voorzien wij onze monteurs ook van een opleiding, zodat zij de klant zo optimaal mogelijk kunnen helpen. Naast het uitvoeren van reparaties voeren wij ook veel onderhoudsbeurten uit die vooraf bij ons worden ingepland. 

Vrijdag om 17.00 uur is het tijd voor de gezelligheid. Lekker borrelen met een goede snack staat hoog in het vaandel bij dit team van 30 collega’s. Op de teamuitjes worden er mooie herinneringen gemaakt!

Vacatures Wolphaartsdijk

Ooit stilgestaan bij het aantal onderdelen dat nodig is voor een landbouw-, tuin- of golfmachine? Als leverancier van het grootste aanbod van Nederland hebben we iemand nodig die weet hoe er in een magazijn wordt gewerkt. Dat ben jij.
Vind jij ook dat de agrarische sector veel te bieden heeft en sleutel je graag aan machines van merken als John Deere? Solliciteer nu!
Sleutelen aan topmerken zoals John Deere en Stihl? Zet je passie voor tuin en park in en word monteur bij Kraakman. Lees hier meer.

Contact

Stadseweg 16
4471 PD Wolphaartsdijk
T: 0113-581 751
info@kraakman.com

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?