Wijchen

Bij Kraakman vind je altijd een vestiging in jouw buurt. Ontdek de unieke eigenschappen van elke locatie hieronder. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We staan klaar om je te verwelkomen bij Kraakman Wijchen!

Werken in wijchen

Onze vestiging in Wijchen ligt midden in een akkerbouw- en veehouderijgebied. Met een gezellige, jonge maar vooral zeer gemotiveerde groep van 6 collega’s staan wij altijd klaar voor onze klanten.  We zijn de laatste jaren hard gegroeid als vestiging en hebben dan ook de ambitie om onze service naar een nog hoger niveau te tillen.
Naast ons specialisme in John Deere machines, werken we veel met zelfrijdende machines. Machines die wij veel in onderhoud hebben zijn hakselaars, aardappelrooiers en combines. Daarnaast werken we ook geregeld aan compact trekkers uit het complete segment. We werken in een nieuwe werkplaats die ons voorziet van de nieuwste innovaties. Gezelligheid kent bij ons geen tijd. Echter besteden we op de vrijdagmiddagborrel  en de teamuitjes iets meer aandacht aan de gezelligheid.

Vacatures wijchen

Sleutelen aan topmerken zoals John Deere en Stihl? Zet je passie voor tuin en park in en word monteur bij Kraakman. Lees hier meer.
Vind jij ook dat de agrarische sector veel te bieden heeft en sleutel je graag aan machines van merken als John Deere? Solliciteer nu!

Contact

Bijsterhuizen 3021
6604 LP Wijchen
T: 024-747 00 15
info@kraakman.com

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?