't Zand

Bij Kraakman vind je altijd een vestiging in jouw buurt. Ontdek de unieke eigenschappen van elke locatie hieronder. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We staan klaar om je te verwelkomen bij Kraakman ’t Zand!

Werken in 't zand

Boven in Noord-Holland ligt onze moderne vestiging ‘t Zand. Hier bedienen we een groot aantal agrarische klanten. We richten ons voornamelijk op de bollenteelt en daarnaast ook tuinbouw, akkerbouw en veeteelt. Naast John Deere werken we ook veel met de merken AMS (GPS) en AP beregening. Dit doen we in een modern en innovatief ingerichte werkplaats voorzien van de nieuwste apparatuur! Met ruim 20 collega’s zetten wij ons dagelijks met veel passie en plezier in voor onze klanten. Naast hard werken vinden we ook gezelligheid belangrijk, zo hebben we regelmatig een borrel op vrijdagmiddag en organiseren we ook een aantal keer per jaar een gezamenlijke activiteit.

Vacatures in 't zand

Vind jij net als wij dat de agrarische sector veel moois te bieden heeft en houd je ervan om te sleutelen aan machines van premium merken als John Deere? Word monteur landbouw!
Is het jouw passie om te sleutelen aan heftrucs en machines van premium merken als Volvo? Word onderdeel van ons team en word monteur heftrucks!
Ben jij de GPS specialist die onderdeel wil zijn van een enthousiast team dat zich richt op innovatieve oplossingen binnen de agrarische sector? Mooi! Wij bieden een werkomgeving met kansen en helpen je graag verder ontwikkelen zoals jij de GPS systemen verder laat ontwikkelen.

Jouw toekomstige collega's

Guido

Verkoper regio
Noord-Holland

“De allervetste John Deere? Dat is de 6R150, veel PK’s in een klein jasje!”

Martijn

Monteur landbouwmechanisatie in ‘t Zand

“Niets is zo mooi als sleutelen aan een John Deere.”

Contact

Prins Frisoweg 1
1756 BL ’t Zand
T: 085-489 20 90
info@kraakman.com

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?