reusel

Bij Kraakman vind je altijd een vestiging in jouw buurt. Ontdek de unieke eigenschappen van elke locatie hieronder. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We staan klaar om je te verwelkomen bij Kraakman Reusel!

Werken in reusel

De vestiging in Reusel is gespecialiseerd in John Deere machines, zo is de 6-cilinder trekker gemeengoed hier. We werken daarnaast veel aan zelfrijdende machines. Met klanten in de agrarische- en grondverzet sector, zie je hier regelmatig een hakselaar, aardappelrooier of zelfrijdende veldspuit voorbij komen. Alsof dat nog niet genoeg is, houden we ons ook veel bezig met beregeningssystemen, GPS-systemen en het verkopen en onderhouden van tuin- en parkmachines. 

Gezelligheid op de werkvloer, op iedere hoek een koffiezetapparaat met goede koffie en een nieuwe werkplaats mét koeling zijn typische kenmerken voor deze vestiging met 30 collega’s.

Vacatures Reusel

Heb je weleens nagedacht over de hoeveelheid onderdelen die vereist zijn voor landbouw-, tuin- of golfmachines? Als leverancier van het grootste assortiment in Nederland zoeken we iemand die bekend is met magazijnwerk. En dat ben jij!
Sleutelen aan topmerken zoals John Deere en Kramer? Zet je passie voor landbouw in en word monteur landbouwmechanisatie bij Kraakman. Lees hier meer.

Contact

Hamelendijk 1C
5541 RA Reusel
T: 0497-385 218
info@kraakman.com

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?