reusel

Bij Kraakman vind je altijd een vestiging in jouw buurt. Ontdek de unieke eigenschappen van elke locatie hieronder. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We staan klaar om je te verwelkomen bij Kraakman Reusel!

Werken in reusel

De vestiging in Reusel is gespecialiseerd in John Deere machines, zo is de 6-cilinder trekker gemeengoed hier. We werken daarnaast veel aan zelfrijdende machines. Met klanten in de agrarische- en grondverzet sector, zie je hier regelmatig een hakselaar, aardappelrooier of zelfrijdende veldspuit voorbij komen. Alsof dat nog niet genoeg is, houden we ons ook veel bezig met beregeningssystemen, GPS-systemen en het verkopen en onderhouden van tuin- en parkmachines. 

Gezelligheid op de werkvloer, op iedere hoek een koffiezetapparaat met goede koffie en een nieuwe werkplaats mét koeling zijn typische kenmerken voor deze vestiging met 30 collega’s.

Vacatures Reusel

Ben jij graag bezig met techniek, heb je een voorliefde voor de landbouw en wil je werken en leren graag combineren? Meld je aan!
Sleutelen aan topmerken zoals John Deere en Stihl? Zet je passie voor tuin en park in en word monteur bij Kraakman. Lees hier meer.
Ooit stilgestaan bij het aantal onderdelen dat nodig is voor een landbouw-, tuin- of golfmachine? Als leverancier van het grootste aanbod van Nederland hebben we iemand nodig die weet hoe er in een magazijn wordt gewerkt. Dat ben jij.

Jouw toekomstige collega's

Kevin

Monteur landbouwmechanisatie in Reusel

“Mijn dag begint altijd met een bak koffie!”

Lars

Verkoper regio Brabant

“De afwisseling in mijn werk maakt dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga!”

Contact

Hamelendijk 1C
5541 RA Reusel
T: 0497-385 218
info@kraakman.com

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?