Nieuwe-Tonge

Bij Kraakman vind je altijd een vestiging in jouw buurt. Ontdek de unieke eigenschappen van elke locatie hieronder. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We staan klaar om je te verwelkomen bij Kraakman Nieuwe-Tonge!

Werken in Nieuwe-Tonge

Akkerbouwers en bollentelers, dat is waar de focus ligt bij onze vestiging in Nieuwe-Tonge. Wij verzorgen leveringen van nieuwe landbouwvoertuigen, lossen storingen op en voeren regulier onderhoud uit voor onze klanten. Deze werkzaamheden voeren we daarnaast ook uit voor onze klanten op gebied van tuin en park. We zijn een team van totaal 8 medewerkers, waardoor we veel verschillende werkzaamheden uitvoeren. Korte lijnen, veel kennis en de ambitie om onze klanten zo goed en snel mogelijk te helpen. Dat is waar team Nieuwe- Tonge voor staat. De gezelligheid? Die creëren we zeker op onze borrels en teamuitjes!

Vacatures Nieuwe-Tonge

Ooit stilgestaan bij het aantal onderdelen dat nodig is voor een landbouw-, tuin- of golfmachine? Als leverancier van het grootste aanbod van Nederland hebben we iemand nodig die weet hoe er in een magazijn wordt gewerkt. Dat ben jij.
Vind jij ook dat de agrarische sector veel te bieden heeft en sleutel je graag aan machines van merken als John Deere? Solliciteer nu!

Contact

Langeweg 76
3244 BH Nieuwe-Tonge
T: 0187-651 540
info@kraakman.com

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?