Middenmeer

Bij Kraakman vind je altijd een vestiging in jouw buurt. Ontdek de unieke eigenschappen van elke locatie hieronder. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We staan klaar om je te verwelkomen bij Kraakman Middenmeer!

Werken in Middenmeer

De vestiging waar het Kraakman avontuur ooit is begonnen, ook wel de hoofdlocatie van onze organisatie genoemd. Met 30 enthousiaste collega’s draaien we elke dag op volle toeren, voor elkaar en onze klanten. We beschikken hier over een moderne werkplaats en bieden ruimte aan een groot deel van ons kantoorpersoneel. Er zijn hier geen vergaderzalen of directiekamers. Wij bieden juist veel vrijheid en zelfstandigheid en komen graag laagdrempelig met elkaar in contact. In de werkplaats ondersteunen we voornamelijk klanten die actief zijn op het gebied van tuinbouw (70%) en akkerbouw (25%). Een ding is zeker: ondanks dat we hebben geprobeerd elke dag hetzelfde te maken zijn we er toch beter in dat elke dag anders is. Deze dynamiek past bij ons en maakt ons sterk.

Vacatures Middenmeer

Ben jij een echte people manager en heb je affiniteit met onze techniek? Kijk dan gauw verder!
Sleutelen aan topmerken zoals John Deere en AVR? Zet je passie voor landbouw in en word monteur landbouwmechanisatie bij Kraakman. Lees hier meer.

Contact

Agriport 127
1775 TA Middenmeer
T: 085-489 76 30
info@kraakman.com

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?