Lieshout

Bij Kraakman vind je altijd een vestiging in jouw buurt. Ontdek de unieke eigenschappen van elke locatie hieronder. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We staan klaar om je te verwelkomen bij Kraakman Lieshout!

Werken in Lieshout

Onze locatie in Lieshout staat bekend als de hakselaar specialist. De langstrekkende geschiedenis rondom hakselaars, maakt deze vestiging uniek. Wij houden er wel van om een uitdaging aan te gaan als het gaat om bijzondere projecten of opvallende machines. We staan dan ook wel bekend als de vestiging waar “we geen nee kennen”. Naast dat we een specialisme hebben in hakselaars, ligt onze focus ook op SiloKing en Giant. Verder hebben we naast de werkplaats voor de landbouwvoertuigen ook een aparte werkplaats voor onze tuin en park afdeling. Hier zorgen we ervoor dat de machines van veel gemeenten, hoveniers, golfbanen en particulieren in topconditie blijven.

In Lieshout komen er veel centrale werkzaamheden bij elkaar. Denk hierbij aan verkoop binnendienst, Service Support Centrum en het centrale magazijn. Met een groep van 48 collega’s is de vestiging Lieshout een zeer levendige vestiging. We sluiten de week graag met een biertje af op vrijdag en regelmatig organiseren we leuke activiteiten met elkaar.

Vacatures Lieshout

Ben jij een communicatieve en nauwkeurige administratieve professional met een passie voor klantgerichte service? Heb je ervaring in het schakelen tussen verschillende partijen en het beheren van garantie- en onderhoudsvraagstukken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij een ervaren monteur of werkplaatschef die technische vraagstukken moeiteloos omzet naar praktische oplossingen? Bij Kraakman B.V., het grootste mechanisatiebedrijf van Nederland, zoeken we een gedreven persoon die het klappen van de zweep kent op de werkvloer. Dat ben jij.

Sleutelen aan topmerken zoals John Deere en Stihl? Zet je passie voor tuin en park in en word monteur bij Kraakman. Lees hier meer.

Contact

Beekseweg 7
5737 RC Lieshout
T: 0499-422 435
info@kraakman.com

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?