Haelen

Bij Kraakman vind je altijd een vestiging in jouw buurt. Ontdek de unieke eigenschappen van elke locatie hieronder. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We staan klaar om je te verwelkomen bij Kraakman Haelen!

Werken in Haelen

Op onze vestiging in Haelen werken we met een enthousiaste club waarbij de focus 100% ligt op klantvriendelijkheid. Ons team is een mooie mix aan ervaring, interesses en leeftijden. We organiseren regelmatig iets leuks met elkaar. Jaarlijks organiseren we een zomer BBQ en daarnaast wordt het einde van het oogstseizoen gevierd met een frietwagen op ons terrein. Op vrijdag sluiten we de week met elkaar af met een biertje aan de balie.
We werken veel met loonwerkers en akkerbouwers en zien daarnaast ook een groeiend aantal klanten waarbij de focus ligt op groente telen.
Wat deze vestiging uniek maakt is dat we veelal werken met uitgebreide GPS systemen, door de specifieke klanten vanuit de groenten en boomteelt.

Vestiging Haelen werken bij Kraakman

Vacatures Haelen

Sleutelen aan topmerken zoals John Deere en Stihl? Zet je passie voor tuin en park in en word monteur bij Kraakman. Lees hier meer.
Sleutelen aan topmerken zoals John Deere en AVR? Zet je passie voor de landbouw in en word monteur bij Kraakman. Lees hier meer.

Contact

De Giesel 24
6081 PH Haelen
T: 0475-593 100
info@kraakman.com

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?