Etten-Leur

Bij Kraakman vind je altijd een vestiging in jouw buurt. Ontdek de unieke eigenschappen van elke locatie hieronder. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We staan klaar om je te verwelkomen bij Kraakman Etten-Leur!

Werken in Etten-Leur

Op onze vestiging in Etten-Leur zetten we ons met 15 gemotiveerde collega’s dagelijks in voor onze klanten. Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit akkerbouwers, veehouders en loonbedrijven, waarbij onze werkplaats is gespecialiseerd in mestverwerking van Veenhuis, John Deere hakselaars en AVR producten. Daarnaast verkopen we in onze winkel Husqvarna producten, waaraan we ook het onderhoud verrichten.
Ons team is een mooie mix van leeftijden waarin ieder zijn eigen specialisatie heeft in de bovengenoemde producten én trekkers. We hebben een gezellige sfeer en zijn als vestiging vaak de gangmakers op personeelsfeesten van Kraakman. We sluiten de week graag met elkaar af met een pilsje en wat goede snacks!

Vacatures Etten-Leur

Vind jij ook dat de agrarische sector veel te bieden heeft en sleutel je graag aan machines van merken als John Deere? Solliciteer nu!

Contact

Tussendonk 17
4878 AM Etten-Leur
T: 076-763 04 10
info@kraakman.com

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?