Biervliet

Bij Kraakman vind je altijd een vestiging in jouw buurt. Ontdek de unieke eigenschappen van elke locatie hieronder. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We staan klaar om je te verwelkomen bij Kraakman Biervliet!

Werken in Biervliet

In het mooie Zeeuws-Vlaanderen focussen wij ons als vestiging voornamelijk op de akkerbouw, waarbij trekkers en combines de belangrijkste landbouwvoertuigen zijn. Zowel voor het onderhoud in onze werkplaats als voor de verkoop. De akkerbouwbedrijven kenmerken zich door de gemengde teelt van aardappels, uien, bieten, granen, graszaad en vlas. Wat onze vestiging in Biervliet uniek maakt? We hebben een heel groot marktaandeel wat betreft trekkers en een team van 16 medewerkers die super deskundig en betrokken zijn. Natuurlijk houden we ook van gezelligheid. We hebben elke vrijdagmiddag een borrel en ieder jaar voor de zomervakantie hebben we een BBQ om de zomer met elkaar in te luiden.

Vacatures Biervliet

Ben jij graag bezig met techniek, heb je een voorliefde voor de landbouw en wil je werken en leren graag combineren? Meld je aan!
Vind jij ook dat de agrarische sector veel te bieden heeft en sleutel je graag aan machines van merken als John Deere? Solliciteer nu!

Jouw toekomstige collega's

Daan

Monteur landbouwmechanisatie in Biervliet

“Jonh Deere? Dat is me met de paplepel ingegoten.”

Martijn

Verkoper regio
Zeeland

“Ik ben een jongen met een groen hart, een John Deere hart!”

Contact

Hoofdplaatseweg 1b
4521 PE Biervliet
T: 0115-481 710
info@kraakman.com

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?