Benschop

Bij Kraakman vind je altijd een vestiging in jouw buurt. Ontdek de unieke eigenschappen van elke locatie hieronder. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We staan klaar om je te verwelkomen bij Kraakman Benschop!

Werken in Benschop

Met een enthousiaste groep van 15 medewerkers, zijn wij dag in dag uit bezig met het ondersteunen van onze klanten in en rondom Benschop. Ons klantenbestand bestaat voor een groot gedeelte (80%) uit veeteeltbedrijven. Hierin hebben wij ons als vestiging ook gespecialiseerd. We werken hierbij voornamelijk met de A-merken John Deere, Vicon, SVGroup en Siloking. 

Wat ons verder kenmerkt als vestiging? De sfeer is bij ons ongedwongen en we gaan er met zijn allen voor. Op de vrijdagmiddagborrel staat gezelligheid op het menu. Deze wordt dan ook nooit overgeslagen. Verder organiseren we met elkaar ook twee keer per jaar een leuke activiteit.

Vacatures Benschop

Spreek jij de taal in de wereld van de grondverzetmachines, heb je ervaring als verkoper én wil je graag werken met mooie A-merk producten? Vertegenwoordig ons als accountmanager!
Spreek jij de taal van de tuin- en park sector, heb je ervaring als verkoper én wil je graag werken met mooie A-merk producten? Vertegenwoordig ons als verkoopadviseur!

Contact

Boveneind Zuidzijde 31
3405 AM Benschop
T: 0348-451 844
info@kraakman.com

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?