't Zand

Bij Kraakman vind je altijd een vestiging in jouw buurt. Ontdek de unieke eigenschappen van elke locatie hieronder. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We staan klaar om je te verwelkomen bij Kraakman ’t Zand!

Werken in 't zand

Boven in Noord-Holland ligt onze moderne vestiging ‘t Zand. Hier bedienen we een groot aantal agrarische klanten. We richten ons voornamelijk op de bollenteelt en daarnaast ook tuinbouw, akkerbouw en veeteelt. Naast John Deere werken we ook veel met de merken AMS (GPS) en AP beregening. Dit doen we in een modern en innovatief ingerichte werkplaats voorzien van de nieuwste apparatuur! Met ruim 20 collega’s zetten wij ons dagelijks met veel passie en plezier in voor onze klanten. Naast hard werken vinden we ook gezelligheid belangrijk, zo hebben we regelmatig een borrel op vrijdagmiddag en organiseren we ook een aantal keer per jaar een gezamenlijke activiteit.

Werken bij Kraakman Etten-leur

Neem een kijkje op onze werkplaats

Ben jij benieuwd hoe onze werkplaats in ’t Zand eruit ziet? Doe de virtuele tour en loop rond door ons pand. Proef de sfeer, verken de ruimtes en bekijk onze hoogwaardige machines.

Om de virtuele tour te starten, klik je op de knop hieronder. Zodra de tour is geladen, bevind je je midden in onze werkplaats. Beweeg je muis over het scherm om rond te kijken en zoek naar de blauwe punten die verspreid zijn door de ruimte. Klik op deze puntjes om te navigeren en meer te ontdekken over onze werkplek!

Jouw toekomstige gereedschap

Als werknemer bij Kraakman werk je niet alleen op een mooie werkplaats, maar werk je ook met de beste technische benodigdheden. Nieuwsgierig? Lees hier alvast meer over jouw toekomstige gereedschap!

Jouw toekomstige collega's

Martijn

Monteur landbouwmechanisatie in ‘t Zand

“Niets is zo mooi als sleutelen aan een John Deere.”

Martijn

Verkoper regio
Zeeland

“Ik ben een jongen met een groen hart, een John Deere hart!”

Vacatures 't zand

Vind jij net als wij dat de agrarische sector veel moois te bieden heeft en houd je ervan om te sleutelen aan machines van premium merken als John Deere? Word monteur landbouw!
Is het jouw passie om te sleutelen aan heftrucs en machines van premium merken als Volvo? Word onderdeel van ons team en word monteur heftrucks!
Ben jij de GPS specialist die onderdeel wil zijn van een enthousiast team dat zich richt op innovatieve oplossingen binnen de agrarische sector? Mooi! Wij bieden een werkomgeving met kansen en helpen je graag verder ontwikkelen zoals jij de GPS systemen verder laat ontwikkelen.

Contact

Prins Frisoweg 1
1756 BL ’t Zand
T: 085-489 20 90
info@kraakman.com

t zand werken bij Kraakman Techniek
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?