Over kraakman

We houden van ons vak. We krijgen simpelweg geen genoeg van techniek. Daarom werken we met imposante machines van verschillende A-merken zoals John Deere. Daar zijn we trots op en dat merk je. We staan voor elkaar klaar en doen er alles aan om onze klanten én elkaar verder te helpen. Wij streven er elke dag naar onze klanten te ontzorgen en verwachtingen te overtreffen. Geen ingewikkeld gedoe, maar nuchter en open. Samen investeren we elke dag in de groei en ontwikkeling van onze mensen en ons bedrijf. We geloven in duurzaam en verantwoord ondernemen, waarbij we onze medewerkers koesteren en ondersteunen in hun professionaliteit en liefde voor techniek.

DAT IS KRAAKMAN

We draaien op volle toeren

We leggen de lat graag hoog. Bij Kraakman blijven we continu voorop lopen in onze kwalitatieve dienstverlening door te investeren in moderne techniek en nieuwste ontwikkelingen. We zetten altijd een stap extra. Dat doen we met een machtig scala aan machines en sterke klantgerichtheid. We werken veilig en met goede spullen, en onderhouden intensief contact met onze klanten. We schenken lekkere koffie en communiceren op een nuchtere manier met elkaar. Er zijn geen vergaderzalen of directiekamers. Wat wel? Veel vrijheid en zelfstandigheid. Gelijkwaardigheid binnen ons team. Uitgebreide scholingsprogramma’s om jezelf continu bij te scholen. Volop ervaring en kennis op de werkvloer. En gewoon een gezellig en hecht team dat altijd voor elkaar klaarstaat. Zo maken we ruimte voor leuke dingen. We geven regelmatig een groot personeelsfeest, organiseren lokale uitjes en houden ons energieniveau op peil met lekkere barbecues in de zomer. Ons doel bij Kraakman is om de onbetwiste koploper te zijn en te blijven in de mechanisatie branche.

Een graantje meepikken? Dat kan!

Elke dag is bij ons anders. Of je nu ondersteunend op kantoor werkt of op de werkvloer staat. Elke klant, elke machine en elk vraagstuk heeft zo z’n eigen uitdagingen. Dat maakt het bij ons juist zo leuk. En omdat we ons boerenverstand graag goed gebruiken, is een goed aanbod voor ons de normaalste zaak van de wereld. Dat ziet er bij ons zo uit.

➔ Een goed salaris inclusief 27 vakantiedagen en deelname aan het pensioenfonds PME? Geregeld!
➔ Een keer eerder weg voor een voetbalwedstrijd of speciaal event? Dat kan.
➔ Een dag eerder met vakantie omdat dit beter uitkomt? Geen probleem.
➔ Gebruikmaken van onze spullen om de uitlaat van je eigen auto te vervangen? Natuurlijk.
➔ Hobbymatig sleutelen in onze werkplaats? Ga je gang.
➔ Gesponsord worden als deelnemer aan ons trekker trek team? Doen we.

NOG NIET OVERTUIGD? ONZE COLLEGA'S VERTELLEN JE MEER...

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?