Dieuwke

“Iedereen is nuchter en gaat gewoon lekker aan het werk. Daar hou ik van.”

Het verhaal van Dieuwke

‘‘Hoewel ik ben opgegroeid in de stad en zelden in aanraking kwam met techniek of landbouw, heeft deze sector op de een of andere manier altijd al mijn interesse gewekt. De aantrekkingskracht van John Deere als merk bracht me uiteindelijk bij Kraakman. Vanaf het moment dat ik hier binnenkwam, voelde het alsof ik thuis was, alsof ik hier al jaren kwam. In mijn functie ben ik vooral bezig om de administratieve taken van de werkplaats weg te nemen bij de monteurs. Daarom word ik ook wel ‘ondersteunend werkplaats chef’ genoemd. Ik blijf graag betrokken bij de werkplaats omdat ik mijn werk beter kan doen als ik weet wat het werk van de monteurs precies inhoudt.

Kraakman is een groot bedrijf, maar zo voelt het niet aan, dat vind ik fijn. Mijn team is ontzettend hecht en de sfeer is altijd positief. We kunnen serieus zijn, maar op een gezellige manier. In de technische sector is er geen drama, iedereen is nuchter en gaat gewoon lekker aan het werk. Daar hou ik van.’’  

Word jij de collega van Dieuwke?

Ben jij een ervaren monteur met de ambitie om een team te leiden? Word dan onze nieuwe Chef Werkplaats!
Vind jij ook dat de agrarische sector veel te bieden heeft en sleutel je graag aan machines van merken als John Deere? Solliciteer nu!