Yvette

“John Deere heb ik altijd al een super gaaf merk gevonden, daardoor was ik meteen verkocht.”

Het verhaal van Yvette

“Als Recruiter bij Kraakman heb ik een zeer diverse en vrije functie. Ik bezoek wekelijks een van onze 18 vestigingen, elk met hun eigen unieke werkwijze en een verscheidenheid aan collega’s, wat ik erg leuk vind. Op dit moment werk ik aan een project wat ik zelf heb mogen opzetten en waar ik enorm trots op ben: ‘vrouwen in de techniek’. Als community manager van dit project streef ik ernaar jonge meiden te inspireren om ook in de techniek te gaan werken. Ik ben er sterk van overtuigd dat je moet kiezen voor datgene wat je zelf wilt, niet wat je denkt dat ‘hoort’. Daarom wil ik alle vrouwen aanmoedigen: durf te kiezen voor waar jouw interesse ligt! Bij Kraakman zetten we ons hier actief voor in, bijvoorbeeld door jaarlijks een Girlsday te organiseren en door technieklessen op scholen te geven met onze Kraakvrouwen.’’

Hoe ben je in de techniek terechtgekomen?

“Omdat ik niet ben opgegroeid met landbouw of techniek, ben ik hier pas na een aantal jaar werken mee in aanraking gekomen. Meteen wist ik dat werken in deze sector heel goed bij mij past. John Deere heb ik altijd al een super gaaf merk gevonden. Toen ik hoorde dat Kraakman hier een dealer van is, was ik meteen verkocht! Werken in een nuchtere omgeving waar weinig gedoe is en iedereen gewoon van aanpakken houdt, is niet voor iedereen weggelegd, maar waardeer ik juist enorm.’’

“Ik sta ervoor open om te sparren met meiden die interesse hebben in de techniek maar hier nog over twijfelen of eigenlijk niet zo goed weten wat werken in deze sector inhoudt. Ben jij zo’n dame, of ken jij er een? Neem gerust contact met me op via y.dejongh@kraakman.com”

 

Word jij de collega van Yvette?

Ben jij de GPS specialist die onderdeel wil zijn van een enthousiast team dat zich richt op innovatieve oplossingen binnen de agrarische sector? Mooi! Wij bieden een werkomgeving met kansen en helpen je graag verder ontwikkelen zoals jij de GPS systemen verder laat ontwikkelen.
Vind jij net als wij dat de agrarische sector veel moois te bieden heeft en houd je ervan om te sleutelen aan machines van premium merken als John Deere? Word monteur landbouw!
Is het jouw passie om te sleutelen aan heftrucs en machines van premium merken als Volvo? Word onderdeel van ons team en word monteur heftrucks!
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?