Sietse

“Onze machines hebben meer techniek dan een Mercedes.”

Het verhaal van Sietse

“Kraakman is een grote organisatie en staat altijd klaar om onze gewaardeerde klanten optimaal van dienst te zijn. Onze uitgebreide voorraad aan reservemachines is hier een mooi voorbeeld van. Dit is zowel gunstig voor de klant als voor ons. Wanneer ik bij een klant aankom en een storing tegenkom die niet binnen een ochtend op te lossen is, kan ik moeiteloos een reservemachine regelen. Zo kan de klant ongestoord doorgaan met zijn werk, terwijl ik op mijn gemakje de klus in de werkplaats afrond.

Bij Kraakman werken we veel met de machines van John Deere en dat is voor mij persoonlijk een enorme plus. John Deere is een topmerk dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid en uitstekende regelingen, ook voor ons als monteurs. Of het nu gaat om levertijden, onderdelen of het back-up systeem, alles is tot in de puntjes geregeld. Ik durf zelfs te zeggen dat deze machines meer geavanceerde technologie bevatten dan een Mercedes, en dat wil wat zeggen! Juist omdat alles hier perfect in orde is, werk ik hier met veel plezier.”

word jij de collega van Sietse?

Vind jij ook dat de agrarische sector veel te bieden heeft en sleutel je graag aan machines van merken als John Deere? Solliciteer nu!
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?