over Kraakman Perfors

Kraakman Perfors BV is een John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Op het moment zijn er vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, 't Zand, de Kwakel en Soesterberg. Op al onze vestigingen hebben wij een compleet uitgeruste werkplaats en een goed georganiseerd magazijnbeheer, waardoor wij in staat in no-time al onze klanten een snelle en deskundige service te verlenen. Tevens hebben onze vestigingen een showroom, met daarin alle producten die een professionele of particuliere klant nodig heeft. Op dit moment bestaat het team van Kraakman Perfors uit zo'n 120 medewerkers en hebben wij een zeer gevarieerd klantenbestand komende uit de veehouderij, akkerbouw, bollensector, waterschappen, gemeentes, loonbedrijven en de weg- & waterbouw en golfclubs. De hoofdactiviteit van het bedrijf is en blijft het verkopen van de John Deere producten waar wij nog steeds trots op zijn.

Landbouw
Kraakman Perfors biedt een volledig productgamma voor de land- en tuinbouw. Van tractoren tot hakselaars, van aardappelrooimachines tot grasmaaimachines en van opraapwagens tot spuiten; voor elke klus hebben wij de juiste machine. Veehouders, akkerbouwers, bollentelers en loonwerkers vormen slechts een kleine greep uit ons klantenbestand. Ook voor een groot aantal andere kwaliteitsmerken bent u bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan de kipwagens van Beco, laadmachines van Manitou, knikladers van Avant of de aardappelrooiers van AVR. Onze deskundige, goed opgeleide verkopers helpen u een juiste keuze te maken bij het uitbreiden of vernieuwen van uw machinepark. Naast nieuwe machines bieden wij ook een uitgebreid assortiment van occasions van diverse merken.

Tuin, Park en golf
Kraakman Perfors is dé expert in Tuin- en Parkmachines. Waterschappen, gemeenten, hoveniers en aannemers in de grond-, weg- en waterbouw vertrouwen op ons uitgebreide aanbod van kwaliteitsmerken. Ook hier speelt John Deere een centrale rol in ons assortiment. Van dit gewaardeerde merk bieden wij professionele maaiers, multifunctionele compacttractoren en gators. Daarnaast leveren we onder meer motorzagen, bosmaaiers en andere gereedschappen van STIHL, knikladers van Avant, maaiers van Spearhead, kunstgrasreinigers van GKB en bladblazers en zuigwagens van Trilo.

Alles voor golfbanen
Ook voor eigenaren van golfbanen hebben wij alle benodigde machines. Van John Deere bieden wij bijvoorbeeld fairwaymaaiers, greenmaaiers, golfspuiten en trim-, surrounds- en roughtzitmaaiers.

Werken bij Kraakman Perfors
Werken bij Kraakman betekent sleutelen aan een groot pallet aan A-merken en verschillende productgroepen. Je hebt de mogelijkheid om te sleutelen aan een divers aantal machines of je meer te specialiseren in één productgroep. Opleiding en training vinden wij belangrijk. De techniek staat niet stil en onze mensen dus ook niet. Een nieuwe collega wordt opgeleid en ingewerkt op de vestiging. Zo hebben zij altijd een back up om op terug te vallen. Als je genoeg sleuteluren hebt gemaakt en zelfstandig werkzaam bent worden de werkzaamheden uitgebreid. Je werkt dan niet alleen op de vestiging maar ook op locatie bij de klant. Daarnaast draai je op den duur mee in storingsdiensten. Werken bij Kraakman betekent werken in een gedreven en collegiaal team. Onze medewerkers hebben passie voor onze merken en de klant staat op nummer 1. Wij leveren kwaliteit bij iedere klus!

Kraakman Perfors B.V. Agriport 127 1775 TA Middenmeer T. 072-5023194 E werkenbij@kraakman.com