Martijn

“Ik kom zelf van een akkerbouwbedrijf, dat is het mooiste wat er is”

Het verhaal van Martijn

Ik woon zelf op een boerderij en mijn interesse ligt bij de landbouw, daarom is de opleiding voor mij passend. Niveau 3 heb ik op een andere school gevolgd. Vanuit Kraakman kreeg ik het advies om niveau 4 in Ede te volgen. Ik zit daarom pas 2 jaar bij Kraakman zelf, maar ben bijna klaar met de opleiding. De Kraakman Academy is een fijne opleiding voor mij, want je gaat maar 8 weken verspreid over het jaar naar school. Als je geen studiebol bent, zoals ik, hoef je dus ook niet met je neus in de boeken te zitten. 

Je begint vanaf de start al met werken. Door de praktijk en theorie met elkaar te combineren, doe je veel kennis op tijdens het werken & leren traject. Het leuke is dat ik met die kennis degene die aan het werken & leren traject beginnen mag ondersteunen. 

Kraakman regelt tijdens het gehele traject alles tot in de puntjes. Je hoeft alleen maar aan te geven dat je de stap wil maken naar het werken & leren traject. 

Word jij de collega van Martijn?

Ben jij de GPS specialist die onderdeel wil zijn van een enthousiast team dat zich richt op innovatieve oplossingen binnen de agrarische sector? Mooi! Wij bieden een werkomgeving met kansen en helpen je graag verder ontwikkelen zoals jij de GPS systemen verder laat ontwikkelen.
Vind jij net als wij dat de agrarische sector veel moois te bieden heeft en houd je ervan om te sleutelen aan machines van premium merken als John Deere? Word monteur landbouw!
Is het jouw passie om te sleutelen aan heftrucs en machines van premium merken als Volvo? Word onderdeel van ons team en word monteur heftrucks!
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?