Kevin

“Mijn dag begint altijd met een bak koffie!”

Het verhaal van Kevin

Elke ochtend beginnen we met een heerlijke kop koffie en daarna is het altijd een verrassing hoe de dag zal verlopen. Of het nu gaat om uitgebreid onderhoud in de werkplaats of het verlenen van service bij klanten op locatie, de afwisseling en vrijheid die ik in mijn werk ervaar zijn voor mij van onschatbare waarde. Ons streven is altijd om 100% klanttevredenheid te bereiken, en deze drijfveer zorgt voor sterke relaties met onze klanten. Het is geweldig dat Kraakman ons de mogelijkheid biedt om uitstekende service en kwaliteit te leveren.

Word jij de collega van Kevin?

Ben jij graag bezig met techniek, heb je een voorliefde voor de landbouw en wil je werken en leren graag combineren? Meld je aan!
Sleutelen aan topmerken zoals John Deere en Stihl? Zet je passie voor tuin en park in en word monteur bij Kraakman. Lees hier meer.
Ooit stilgestaan bij het aantal onderdelen dat nodig is voor een landbouw-, tuin- of golfmachine? Als leverancier van het grootste aanbod van Nederland hebben we iemand nodig die weet hoe er in een magazijn wordt gewerkt. Dat ben jij.
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?