Open dag AERES Tech

We weten hoe belangrijk het is om op jonge leeftijd geïnspireerd te raken en te zien wat er allemaal mogelijk is. De keuzes die je nu maakt, kunnen een grote invloed hebben op je toekomstige carrière. Door aanwezig te zijn op open dagen, hoopt Kraakman je te laten zien dat techniek ook voor meiden is die nieuwsgierig, creatief en oplossingsgericht zijn.

Op de open dagen vertellen Kraakvrouwen over haar eigen ervaringen in de technische sector. Ze deelen verhalen over de uitdagingen die ze hebben overwonnen en de successen die ze hebben behaald. Op een open dag waar wij aanwezig zijn, kan je zelf altijd praktische opdrachten doen en een kijkje nemen in de technische wereld. Door deze hands-on ervaring kun je zelf ontdekken of een technische studie bij jou past.

De technische sector biedt oneindig veel mogelijkheden. Of je nu geïnteresseerd bent in technologie, innovatie, duurzaamheid of iets heel anders, er is altijd een plek voor jou. Kraakman wil dat jij ziet hoe spannend en veelzijdig een carrière in de techniek kan zijn, en dat je de kans krijgt om jouw talenten volledig te benutten.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?